TOM HIPNÓZIS

Menu

Magamról

Péter Tamásnak hívnak, mester hipnotizőr vagyok.

Régóta foglalkoztat az elme hatalma, hogy milyen fantasztikus dolgokat lehet elérni az elménk csodálatos erejével. Racionálisan gondolkodó embernek tartom magam, így eleinte az akaraterőt, a kitartást, s egyéb hasonló tulajdonságokkal párosítottam az elménkben rejlő erőt, ám új módszereket és új gondolatokat megismerve egyre bővült ez a paletta, míg a hipnózisban megtaláltam azt a hatékony eszközt, ami számomra szélesre tárta elménk csodálatos képességeinek széles tárházát.

Ezen az úton jöttem rá, hogy mennyire igaz az a mondás, hogy „minél többet tudsz, annál inkább rádöbbensz, hogy még mennyi minden van, amit nem tudsz”. Rengeteget fejlődtem az elmúlt években, megértettem, hogy mi teremtjük meg tudatosan vagy tudat alatt mindazt, ami velünk történik: érzéseinkkel, gondolatainkkal, szavainkkal és cselekedeteinkkel. Megértettem azt is, hogy nem csak megérteni kell ezeket, hanem hinni és e szerint élni is. S ez utóbbi kettő a nagyobb kihívás, s egyben ez eredményezi a legtöbb változást is.

Hipnózis és hipnoterápia tanulmányaimat Pap Lambert Istvánnál és Kun Attilánál kezdtem, akik bár egy kanadai hipnózis intézet oktatói (HTIA – Hypnotism Training Institute of Alberta), mégis Magyarországon tanulhattam meg tőlük a szakma fortélyait. Fontos volt számomra ez a lehetőség, mivel úgy érzem anyanyelven elkezdve a tanulást egy nagyon biztos alapot adott nekem, melyre később már könnyen építkezhettem tovább.

Hipnoterápia tanulmányaimat ezt követően Angliában, Dr. John Butlernél folytattam, aki az egyik legnevesebb angol és nemzetközi hipnoterápia oktató, s az angliai hipnoterápia oktató intézet (Hypnotherapy Training Institute of Britain) alapítója. John jól struktúrált, alapos megközelítése sokat segített számomra, hogy mélyebb megértésre tegyek szert a témában.

Mindkét iskola Dave Elman és Gil Boyne munkásságát követi – mindkét hipnoterapeutának számos módszert és újítást köszönhetünk, melynek eredményeképp a hipnoterápia rengeteget fejlődött a 20. században.

Az elmúlt években az Ericksoni hipnózis eszközeiben, módszereiben is elmélyedtem. Milton H. Erickson szokatlan megközelítéseket és módszereket használt munkája során, melyeket érdekesnek, s ami talán még fontosabb, nagyon hasznosnak találtam.

Munkám során hipnózissal nyújtok segítséget azoknak, akik szeretnének változtatni az életükön. Ha szeretnéd felfedezni rejtett képességeidet, kézbe venni saját sorsodat és pozitív változásokat elérni az életedben, keress bátran e-mail-en vagy telefonon.


Péter Tamás

Elérhetőségeim:

info@tomhipnozis.hu

Tel.: +36 30 861 0909