TOM HIPNÓZIS

Menu

Hipnózissal változtatni...

Ha változtatni szeretnénk az életünkön, a folyamat során a hipnotizőr célorientáltan használja fel a hipnózist, hogy közvetlenül elérjék a tudatalatti elmét, s olyan élményekhez juthasson a kliens, melyekből tanulhat.

A folyamat célja, hogy a hipnózis során hozzásegítsük a klienst, hogy megtalálja és elérje a belső erőforrásait, képességeit, melyek felhasználásával pozitív változásokat indíthat el az életében, leküzdheti a problémáit és elérheti céljait.

A hipnózis hatékony módja annak, hogy változtathassunk a régóta fennálló szokásainkon, s saját kezünkbe vegyük életünk irányítását.

Gyakran (gyakrabban mint gondolnánk) az, amit problémaként élünk meg, - legyen az érzelmi, vagy akár fizikai tüneteket produkáló dolog, -  csak a felszíni hatása, eredménye egy a háttérben meghúzódó, mélyebb mentális vagy érzelmi oknak. Ezen mögöttes okokhoz azon a mélyebb tudatossági szinten lehet hozzáférni, melyen a hipnotizőr dolgozik velünk, hogy változtathassunk érzelmeinken, gondolkodásunkon, viselkedésünkön.

Ha nem foglalkozik az ember a problémáival, az néha az élet más területeire is átterjedhet, ugyanakkor, sokan azt tapasztalják, hogy egy hatékony hipnózis segítségével megoldanak egy kérdést, más problémáik is eltűnnek, semmivé foszlanak.

Arról, hogy milyen területeken lehet eredményt, változást elérni hipnózis segítségével, a főoldalon olvashatsz.

Sokan élik úgy az életüket, hogy csak sodródnak, s rövidebb-hosszabb ideig meg-megakadnak egy állapotban. Én szeretem azt gondolni, hogy az életem olyan lesz, amit kihozok belőle. Te miért ne hoznál ki belőle többet? A hipnózis segítségével javíthatsz az életeden, s rengeteg pozitív változást indíthatsz el.

Ha szeretnél változtatni az életeden, keress bátran e-mail-en vagy telefonon.

Péter Tamás

Elérhetőségeim:

info@tomhipnozis.hu

Tel.: +36 30 861 0909