TOM HIPNÓZIS

Menu

Hipnózis

A hipnózis egy olyan tudatállapot, amikor a test és az elme ellazul. Ebben a kellemes, relaxált állapotban a hétköznapok gondjai, feszültsége a háttérbe kerülnek, s a figyelem egyetlen témára fókuszálódik. Ez egy mindennapos, természetes állapot. Ha például egy izgalmas filmet nézünk, vagy olyan mélyen elmerülünk egy érdekes könyvben, hogy már nem is észleljük az idő múlását, vagy a külvilágot, akkor tulajdonképpen hipnotikus állapotba (úgynevezett transzállapotba) kerültünk. Az elalvás előtti állapothoz is hasonlítható a hipnózis: mielőtt az ember esténként átadja magát az alvásnak, egy kellemes, ellazult állapotba kerül – ilyen érzés hipnózisban lenni.

A hipnózis az elme egy olyan természetes állapota, amikor az elme tudatos, elemző része a háttérbe húzódik, teret engedve a tudatalattinak, mely ezáltal előtérbe kerül, megnyílik, s közvetlenül megszólítható. Mivel a tudatalatti felelős az érzelmek és a múltbeli emlékek tárolásáért, ezért ebben az állapotban a hipnotizőr segítségével megkereshetjük és feloldhatjuk azokat a régóta kialakult érzelmi gátakat, melyek életünket, jelenünket befolyásolják.

Ha úgy érezzük, hogy gyakran esünk ugyanabba a hibába, vagy mindig ugyanazok a dolgok történnek meg velünk, könnyen lehet, hogy egy olyan „programot futtatunk”, melyet életünk korábbi részében (gyakran gyerekkorban) alakítottunk ki. A jelenben erre a gondolkodásmódra, viselkedésre már nem lenne szükségünk, öntudatlanul mégis e szerint cselekszünk, és azt értezhetjük, hogy körbe-körbe járunk, s nem jutunk előrébb. Hipnózisban ezeket az alapprogramokat is felismerhetjük, megkereshetjük gyökereit, s megoldást találhatunk a problémáinkra.

Az érzelmi gátak és a programok felismerésével, az érzelmi blokkok feloldásával és programjaink megváltoztatásával hatékonyan tudunk javítani életünkön, s elindíthatunk egy pozitív változást.

Hipnózis során az ember könnyen kapcsolatot teremthet tudatalattijával, felidézhet rég elfeledett emlékeket, újraélhet fontos eseményeket, s lehetőség van arra is, hogy elbúcsúzzon szeretteitől.

Hipnózis során tudatalattink csodálatos erőforrásait is segítségül hívhatjuk: választ találhatunk életünk fontos kérdéseire, javíthatunk teljesítményünkön (sportban, tanulásban, magánéletben és munkában egyaránt), elősegíthetjük céljaink elérését.

A hipnózis nem valami misztikus, csodatévő dolog, hanem egy természetes tudatállapot, egy eszköz. Egy hatékony eszköz, melynek segítségével kiaknázhatjuk a bennünk rejlő erőforrásokat, helyreállíthatjuk belső egyensúlyunkat, s pozitív változásokat indíthatunk el az életünkben, hogy boldogabbá, sikeresebbé, teljesebbé tegyük életünket. 

Ha szeretnél változtatni az életeden, keress bátran e-mail-en vagy telefonon.

Arról, hogy milyen területeken lehet eredményt, változást elérni hipnózis segítségével, a főoldalon olvashatsz.


Péter Tamás

Elérhetőségeim:

info@tomhipnozis.hu

Tel.: +36 30 861 0909